BADKAMER EN TOILET LATEN AANLEGGEN

VAN DEN TOP STUC- EN TEGELWERKEN

Wilt u een gloednieuwe badkamer en / of toilet laten aanleggen? Of wilt u uw verouderde sanitair eens laten opknappen? Dan bent u bij Van den Top Stuc- en Tegelwerken aan het juiste adres.
Vanuit Barneveld voorzien wij met onze persoonlijke en betrokken aanpak onze opdrachtgevers al jarenlang van een maatwerk badkamer en / of toilet. Vakmanschap is waar wij voor staan. Dit leveren we tegen eerlijke en marktconforme prijzen.
Onze diensten leveren wij aan particulieren en zakelijke opdrachtgevers.

R

Persoonlijk & betrokken

R

Vakmanschap

R

Eerlijke & marktconforme prijzen

Maatwerk badkamer en toilet laten aanleggen

Door middel van onze persoonlijke en betrokken aanpak zijn wij bij Van den Top Stuc- en Tegelwerken in staat maatwerk te leveren. We luisteren graag naar uw wensen en creëren zo een ontwerp dat past bij uw stijl en dat van uw huis of bedrijfspand.
Vervolgens luisteren wij graag naar uw op- en aanmerking. We werken met één contactpersoon, waardoor de communicatie helder en persoonlijk blijft. We staan altijd open voor uw mening en passen het ontwerp hierop aan.
Hierna gaan we aan de slag om uw gewenste sanitair te realiseren. Onze naam doet vermoeden dat we enkel vertrouwd zijn met het stuc- en tegelwerk, maar ook de montage en installatie van uw sanitair is voor ons geen enkel probleem. Dit doen we namelijk ook al jaren. Neemt u eens een kijkje op onze projecten pagina om te zien welk sanitair wij in het verleden al hebben gerealiseerd.

Veel meer dan enkel sanitair

Wij beperken ons echter niet tot de aanleg van badkamers en toiletten. We verzorgen namelijk ook stuc- en tegelwerken op andere plekken in en rondom uw huis of bedrijfspand. We realiseren onder andere stucwerk, tegelwerken, tegelvloeren en natuurstenen vloeren.

Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Badkamer en toilet laten aanleggen