TEGELWERK IN BARNEVELD

VAN DEN TOP STUC- EN TEGELWERKEN

Zoekt u een klantvriendelijke tegelzetter die barst van het vakmanschap? Van den Top Stuc- en Tegelwerken realiseert al vele jaren tegelwerk in en rondom Barneveld.
Van den Top Stuc- en Tegelwerken is gevestigd in Barneveld en bedient van hieruit al tientallen jaren vele opdrachtgevers. Klantvriendelijkheid en vakmanschap staan hierin hoog in het vaandel.
Dit alles bieden wij u graag in combinatie met oprechte en marktconforme prijzen. Geen onrealistische planningen of budgetten, maar juist transparantie en oprechtheid. Dat is waar wij graag voor staan.

R

Klantvriendelijk

R

Vakmanschap

R

Oprecht & transparant

Tegelzetten in badkamers en toiletten

Ons specialisme is de aanleg van badkamers, toiletten en al het overige sanitair. De aanleg hiervan bestaat voor een groot deel natuurlijk uit het zetten van de tegels, zowel op de vloer als tegen de muren. Echter leveren we bij Van den Top Stuc- en Tegelwerken graag de totaaloplossing en voeren we dan ook de overige werkzaamheden uit. U kunt hierbij denken aan de totale afmontage van uw badkamer.
Bekijkt u onze projecten pagina eens, om te zien welke badkamers en toiletten wij in het verleden al hebben afgerond.  

Tegelwerk in Barneveld en nog veel meer

Bij Van den Top Stuc- en Tegelwerken zijn we niet alleen vertrouwd met tegelwerk. Ook voor stucwerk en natuurstenen vloeren zijn we u graag van dienst. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we inmiddels met al deze werkzaamheden vertrouwd.
Daarnaast leveren we onze diensten zowel aan particulieren als zakelijke partners.

Bent u overtuigd door ons vakmanschap en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen. Dan zorgen wij voor een tijdige reactie.